Stonehenge Park
Orcheston
Salisbury
Wiltshire
SP3 4SH
United Kingdom
 
Tel: +44 (0) 1980 620304
 
 Contact us by SMS

stay@stonehengetouringpark.com

 

 

Choose your Language

 

 

 

 Over het Park       Foto's        Tarieven        Reserveringen        Hoeons te Vinden        Koppelingen

Dit kleine, homely park familie eigendom en de looptijd van meer dan 25 jaar is geweest en heeft nu overgenomen door dochter Julie Young en haar familie .

Ze zijn altijd beschikbaar en genoegen welkom van de bezoekers en hun lokale informatie verschaffen.

Het park is informele en nog onderhouden op het hoogste niveau. Het geniet 3 ster classificatie van de Raad South West toerisme en de 3 Pennants uit de Auto mobile Association onder haar beoordelingen.

De site is grassy en met 12 harde standings niveau. Er zijn 20 elektrische hook up punten en punt chemische verwijdering. De douche blok heeft ruime faciliteiten, met inbegrip van baby wijzigen, haar droog toestellen en shaver punten waarvoor er geen extra kosten is.

De laundrette heeft een was machine, tumble droger, ringveld spoeling, diepe sink, was de regel en een ijzer.

De ontvangst is helder en airy en is uitgerust met een kleine winkel kunnen goederen, van een tanden borstel tot een goede fles wijn, in een van de overeenkomsten met een gas cilinder kampeerauto's bieden. (seizoens openings tijden voor de productie).

Wi-Fi is beschikbaar voor gratis (gewoon vragen om het wachtwoord-code).

Honden op site zijn toegestaan, maar zij moeten worden gehouden over een korte leash en onder toezicht van een volwassene op alle tijden.

Het park is in het historische dorp van Orcheston (in het boek Doomsday, geschreven in 1085 genoemd) in de marge van Salisbury onbewerkte zo populair met die geļnteresseerd is in haar unieke flora en fauna.

Stonehenge Park Als een Tour centrum goed geplaatst. Salisbury met het fascinerende geschiedenis begin in de IJzeren Age Fort van Oude Sarum, nog steeds bui ten gewoon behouden. De stad is uniek in die de hele bevolking slechts een nieuwe stad gebouwd en verplaatste.

Stonehengemysterieuze Megalithische steen cirkel 6.000 jaar geleden gebouwd.

Het New Forest -144 sq mijl van oude jacht terrein van de Engelse Kings.

Wilton waar eens stond het koninklijk paleis van koning Egbert die in 829 advertentie beschouwd als de eerste koning van Engeland.

Winchester- het oude kapitaal van Engeland. Ga naar de dertiende eeuw grote HAL en de beroemde Zie tabel, dus de orde van de ronde tafel.